Kako štedeti novac

Uto, 03/11/2020 - 08:54 / elena

Lak recept za štednju – za svačiji budžet

Konzumerizam izlazi iz mode. Održivost i ušteda postaju glavni principi kojima se vode svaki savesni pojedinac i društvo. Bilo da pričamo o prirodnim resursima, odevnim predmetima ili o svojim finansijama, svaka od navedenih kategorija se mora čuvati, štedeti, trošiti pametno i odgovorno.

Saznaj više

Obaveštenje

Čet, 20/08/2020 - 11:05 / elena

Poštovani klijenti,

shodno zakonu članu 12. Zakona o igrama na sreću obaveštavamo vas da nije dozvoljeno korišćenje platnih instrumenata izdatih u Republici Srbiji za uplate i isplate po osnovu učestvovanja u igrama na sreću koje se priređuju putem inostranih sajtova na teritoriji Republike Srbije, bez odobrenja Uprave za igre na sreću.

Vaša ProCredit banka

Saznaj više

40% bespovratnih pozajmica realizovano preko ProCredit banke

Uto, 16/06/2020 - 12:21 / ivan.a

Zahvaljujući podršci ProCredit banke, za svega nekoliko dana, čak 28 domaćih preduzeća je dobilo bespovratne pozajmice države od 25 odsto za nabavku novih mašina i opreme, što je oko 40 odsto od ukupnog broja privrednika koji su dosad ostvarili pravo na ovaj značajan finansijski podsticaj.
Na taj način, ProCredit banka je samo do sada podržala nove investicije u vrednosti od preko 3,8 miliona evra, koje će u mnogome doprineti daljem razvoju konkurentskih i proizvodnih prednosti malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Saznaj više