BizFlex Štednja

 

Nova BizFlex štednja je usluga ProCredit banke koja vam pruža veliki broj značajnih pogodnosti.

Ovaj model štednje Vašem poslovanju omogućava veliku fleksibilnost, uz izuzetno atraktivnu kamatnu stopu i, na prvom mestu, mogućnost da svojim novcem raspolažete slobodno, bez ikakvih ograničenja i gubitka kamate u slučaju prevremenog podizanja sredstava.

BizFlex štednja omogućava da na svoj račun dodajete sredstva i njima upravljate uz pomoć elektronskog bankarstva ProCredit banke, odnosno uz svega nekoliko klikova na mobilnom telefonu ili računaru.

Ova atraktivna štednja Vam je dostupna kako za dinarska, tako i za eurska sredstva, a sve što je potrebno je da nas kontaktirate i brojne pogodnosti BizFlex štednje iskoristite za sebe i svoje poslovanje.

 

Zakažite razgovor

sva polja označena sa "*" su obavezna

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, na lokaciji, kao i u poslovnim prostorijama Banke.