Skip to main content

Proglašeni dobitnici Nagradnog konkursa “Proizvedi energiju”

Nagradni konkurs ProCredit banke “Proizvedi energiju” koji smo realizovali u sklopu istoimenog edukativno-promotivnog projekta sa “National Geographic Srbija”, završen je veoma uspešno.
Veliki broj prijavljenih domaćinstava iz cele zemlje, njih 2.672, koji su popunili Upitnik na našem sajtu i u motivacionom pismu objasnili svoje razloge za prelazak na obnovljive izvore energije, dokaz su da je projekat “Proizvedi energiju” ostvario svoj cilj. 
Uspeli smo da našim građanima predstavimo sve benefite upotrebe solarne energije u domaćinstvima, objasnimo kako solari rade i proizvode “čistu” struju, ali i da ih kroz priče naših prozjumera ubedimo da solarne elektrane na kućama nisu misaona imenica, da je danas ova investicija višestruko isplativa i dostupna.
Žiri ProCredit banke imao je vrlo težak zadatak – da odabere 3 dobitnika, odnosno 3 porodična domaćinstva, na osnovu kriterijuma definisanih Pravilnikom o nagradnoj igri. Tim od pet ljudi je tri dana  detaljno čitao sve prijave i motivaciona pisma. Najpre smo suzili izbor i odabrali finaliste, pa potom proglasili 3 srećna dobitnika.
Nagrade na Konkursu “Proizvedi energiju” osvojili su:


1.    SOLARNA ELEKTRANA: Sandra Luković iz KULE 
2.    SOLARNI KOLEKTOR: Anđelija Rogić iz RAŠKE 
3.    SOLARNI KOLEKTOR: Radovan Tomić iz BAČKOG JARKA


Hvala još jednom svim motivisanim učesnicima konkursa na prijavama koje su poslali, ali pre svega na ekološkoj osvešćenosti i brizi o životnoj sredini.
ProCredit banka će i ubuduće nastaviti da promoviše obnovljive izvore energije, ali i da vam bude pouzdan finansijski partner u projektima vezanim za održivost i ekologiju.