Skip to main content
plantaza-ribizle

Bespovratna IPARD sredstva

Dugogodišnje iskustvo, stručnost i odlično poznavanje prilika u Srbiji, odlikuju našu kreditnu podršku poljoprivrednicima

Donacije iz IPARD fondova

Ukoliko imate registrovano poljoprivredno gazdinstvo na teritoriji Srbije, pruža vam se mogućnost da konkurišete za dobijanje bespovratnih finansijskih sredstava iz IPARD fondova Evropske unije i da na ovaj način realizujete investicije na svom gazdinstvu uz siguran povraćaj od 50% do čak 80% uloženih sredstava.  

Mi vam u svemu tome nudimo svoju pomoć i podršku.  

 

Poseban paket IPARD podrške

Budući da će proizvođači zainteresovani za IPARD donacije, prilikom konkurisanja, morati unapred da obezbede pun iznos sredstava neophodnih za realizaciju planirane investicije, kao i da ova sredstva sa svog računa prikažu u biznis planu, pripremili smo za vas poseban paket IPARD podrške namenjen svim poljoprivrednicima koji u narednom periodu nameravaju da konkurišu za bespovratna sredstva iz ovih EU fondova.  

Naš IPARD paket podrške nudi vam nekoliko zanimljivih mogućnosti, a sve u zavisnosti od toga da li sredstva neophodna za realizaciju planirane investicije nameravate da obezbedite sami ili će vam u tome biti neophodna naša podrška.

I u jednom i u drugom slučaju, ProCredit banka je tu da vas posavetuje i omogući vam da pod najpovoljnijim uslovima konkurišete za donacije iz IPARD fondova.  

Uz jedan od dva spomenuta modela možete u svakom momentu dostaviti neophodan dokaz o visini novca kojim raspolažete. To ovaj paket čini najbržim, najlakšim i najjednostavnijim načinom dokumentovanja sopstvenih sredstava. 

1. Sredstva obezbeđujete sami

Ukoliko raspolažete sopstvenim sredstvima potrebnim za realizaciju planirane investicije – pozivamo vas da otvorite Flex štednju u našoj banci, i tu čuvate sredstva do početka realizacije svoje investicije.

Na taj način, sebi obezbeđuje:

  • mesečni pripis kamate na deponovana sredstva,
  • besplatan eBanking i mBanking,
  • mogućnost fleksibilnog korišćenja sredstava na računu,
  • besplatno SMS obaveštavanje o promenama stanja na računu,
  • besplatno izdavanje potvrde o stanju na računu.

2. Sredstva obezbeđujete kreditom u banci

Ukoliko sredstva neophodna za realizaciju investicije planirate da obezbedite u celosti ili delom iz kredita – pripremili smo izuzetno povoljne pozajmice, koje karakterišu:

  • Atraktivne kamatne stope
  • Fleksibilna sredstva obezbeđenja
  • Mogućnost mesečnih, tromesečnih ili polugodišnjih rata
  • Stručna podrška u svakom momentu.  

Želite više informacija? Zakažite sastanak sa našim savetnikom za poljoprivredu

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, kao i u poslovnim prostorijama Banke.