Skip to main content

Zakucaj ratu kredita uz kredit sa fiksnom kamatom!

Stalno vam raste rata kredita? Refinansirajte bez odlaska u banku uz fiksnu kamatnu stopu i uvek istu ratu!

U toku 2022. i 2023. godine, svi smo osetili dvocifrenu inflaciju, što je svakako uzrokovalo poskupljenje u svim segmentima života – poskupela je hrana, struja, stanarine, cene kvadrata, kao i usluge. Drugačije rečeno – život je postao značajno skuplji.


Da je novca u kući manje, osetili ste itetkako ukoliko imate kredit sa promenljivom kamatnom stopom. Ako ste uzeli kredit od 5000 e, rata u martu prošle godine vam je biila oko 100e, dok vam ona sada iznosi oko 130 e. Razlike su I mnogo veće kod stambenih kredita. Ovo su zaista ozbiljni udari na Vaš budžet. Još kada uzmete u obzir i poskupljenje svega ostalog, što je neophodno za život, pitate se – Da li će rata prestati da raste? Kako da isplaniram sledeći mesec?

Mi imamo rešenje! Refinansirajte uz naš kredit sa fiksnom kamatom (kamatnom stopom), i biće vam uvek ista rata! 

Koje su pogodnosti kredita sa fiksnom kamatom?

Rata kredita koji je sa promenjivom kamatnom stopom ne zavisi od politike banke, već, pre svega, od kretanja referentnih kamatnih stopa na svetskom (evropskom) tržištu. Kako je Euribor godinama bio u minusu, promene u mesečnim ratama kredita gotovo da i nisu postojale, tako da je u su oni doskoro bili povoljno rešenje. 

Međutim, sa trenutnom geopolitičkom krizom u svetu fiksna kamatna stopa je najbolja opcija, a evo i zašto: 

  • Rata kredita će vam uvek biti ista – Tokom celog perioda otplate, bez obzira na dešavanja na svetskom ili domaćem tržištu, bez obzira na promene u politici banke, bez obzira na inflaciju – vaša rata ostaje uvek ista! I ovo je zaista tako. Ukoliko npr. uzmete kredit na 5 godina, vaša rata će biti ista i prvog i poslednjeg meseca otplate.
  • Možete da planirate – Lakše možete napraviti računicu, jer uvek znate sa koliko novca raspolažete. 
  • Bićete mirniji – Nećete imati stres, na svakih nekoliko meseci, nemirno iščekujući novi porast Euribora ili neke druge referentne kamatne stope.
  • Inflacija će vam biti saveznik – Iako se svi pribojavamo opšte rasta cena, u slučaju fiksne kamatne stope, ne dolazi do promene vaše rate.
  • Unapred znate koliki ćete iznnos vratiti – kako je kamatna stopa fiksna, tačno znate kolika vam je ukupna kamata koju ćete vratiti uz kredit

Nećemo da budemo skromni, već ćemo biti iskreni – naša fiksna kamatna stopa jedna je od najpovoljnijih na tržištu, sa samo NKS 9% (EKS od 10,23%). Uz to, kod nas možete uzeti do 600.000 RSD potpuno online – od zahteva do isplate, dok za veće iznose dolazite samo jednom u banku! Brzo, lako, jednostavno, uz to fiksno i povoljno – ne zvuči loše?!


Više detalja o našem kreditu za stanovništvo, reprezentativni primer ili kreditni kalkulator, možete pogledati ovde.

 

jokić-zakucaj-ratu


Kako da refinansirate brzo i lako - bez odlaska u banku 

Da li ste znali da više ne morate da idete u banku kako biste refinansirali kredit? Ozbiljni smo! Svu komunikaciju sa bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja kredita. 
Sve što vi treba da uradite je da podnesete zahtev za kredit za stanovništvo i naše kolege će vas kontaktirati za detalje.


Dakle, da li ste spremni da preuzmete stvar u svoje ruke i konačno fiksirate tu ratu?!