Skip to main content

Refinansiranje kredita, brže i jednostavnije

Refinansirajte vaše kreditne obaveze kod druge banke brzo i jednostavno – bez odlaska u tu banku.

Kako da promenite banku?

Instrukcijom Narodne banke Srbije omogućeno vam je da jednostavno promenite banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansirate kreditom kod banke čiji vam uslovi najviše odgovaraju. Svu komunikaciju sa bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja kredita. 

Na ovaj način kod nas možete refinansirati sve svoje kreditne obaveze, bilo da je u pitanju kredit, dug po kreditnoj kartici ili dozvoljenom minusu.

Refinansiranje bez odlaska u prethodnu banku

Uz ovlašćenje, koje nam dajete prilikom podnošenje zahteva za kredit za refinansiranje, mi ćemo pribaviti potvrdu o stanju duga, kao i sve neophodne podatke potrebne za refinansiranje, od vaše prethodne banke. Bićemo u direktnoj komunikaciji sa tom bankom dok ne dođe do isplate kredita za refinansiranje u našoj banci i prevremene otplate kredita u prethodnoj banci. 

Vi ne morate da odlazite u prethodnu banku, sve završavamo umesto vas. Potrebno je samo da podnesete zahtev za refinansiranje kredita u našoj banci.

Ko sve može da refinansira kredit?

Instrukcija Narodne banke se odnosi na fizička lica, preduzetnike i poljoprivrednike.

Refinansiranje za fizička lica

Ukoliko želite da refinansirate kredit kao fizičko lice, podnesite zahtev za kredit za stanovništvo i naše kolege će vas kontaktirati za detalje.

 

Za više informacija o refinasiranju kreditnih obaveza pozovite naš Online centar na 0700 700 000 ili 011 2057 000 (po ceni operatera sa kojih pozivate).