Skip to main content

Treba vam auto kredit? Evo i kako da odredite koliko vam treba novca i koji automobil je pravi izbor za vas!

To je to! Odlučili ste - uzimate kredit i kupujete sebi auto! Međutim, još vas muče odgovori na dva pitanja – Koliki kredit vam je potreban? Koji automobil zadovoljava vaše potrebe?

Pronađite se u jednom od tipova vozača ispod i eto vam odgovora! 
 

Auto krediti za povremene vozače

Vi ste neko ko nije prevelik ljubitelj kola, smeta vam gradska gužva, više volite bicikl ili laganu šetnju do posla. Automobil koristite povremeno, kada idete u veće nabavke, odvozite decu na trening ili u posetu rođacima koji žive na periferiji grada. Stvar je onda jasna sama po sebi – nema potrebe da kredit za kupovinu automobila bude prevelik. Vaše potrebe zadovoljiće i polovan automobil, stariji model, ali da malo troši. Baš takav možete pronaći do 5.000€, pa je opcija koju vam nudimo naš online kredit za stanovništvo! Da, dobro ste pročitali, u pitanju je online kredit – nema potrebe da dolazite u banku. Sumnjičavi ste? Imate dodatnih pitanja? Odgovore ćete pronaći ovde.

Kupovina automobila u petoj brzini

U konstantnom ste haosu – stalno negde žurite, jurite, čini vam se da vam je potreban još koji sat u toku dana kako biste sve stigli da završite. Vožnja je sastavni deo vašeg dana i ne nikako ne možete da se zamislite u autobusu ili na biciklu, jer bi vam to oduzelo dragoceno vreme. Svakako bismo vam savetovali da usporite, jer je to bolje po vas, ali i da razmislite o većem auto kreditu. Ukoliko ste stalno u saobraćaju, važno je pre svega da je vaš automobil siguran, stabilan, da ima sve što vam je potrebno, ali i da vam pruži komfor. Automobil novije generacije, sa raznim pogodnostima kao što su kamere koje pomažu pri parkiranju, grejanje sedišta koje dobro dođe kad temperatura ode u minus ili prozor na krovu za cabrio efekat koji će vas opustiti, makar za trenutak – da to je ono što vi tražite. Cena nije sitnica, ali automobil je vama ono što je programeru kompjuter! Zato ste spremni da date  10.000€, ako je polovni automobil u pitanju, dok ste za nov voljni da izdvojite do 30.000€. Naš investicioni kredit stvoren je za ovu namenu, zato kliknite ovde i pomoću našeg kalkulatora izračunajte kolika bi vam bila mesečna rata.

Auto za avanturiste iliti putnike namernike 

Vi naprosto obožavate da putujete! Ne preferirate avion, niste ljubitelj spavaćih kola i vozova. Kola su vaš izbor. Lagana muzikica, autoput, otvoreni prozori, pogled na more. Da. Vi ste putoholičar, koga ne drži mesto. Putnik namernik, koji se prema kolima odnosi kao prema svome dome. U vašem gepeku se pored prve pomoći i rezervne gume nalaze i koferi, na zadnjem sedištu su bar tri odvne kombinacije (jer nikad se ne zna gde vas put može navesti), u pregradama sa strane su čokoladice i flašice vode, a tu su i jastuk i ćebe, jer ko zna možda prespavate negde usput. Jasno je kao dan da vama pre svega uvek fali mesta, jer život u koferima, pardon kolima, ume biti skučen. S obzirom da se ne libite ni neravnog terena, jer ste po prirodi avanturista, bitno vam je da je vaš automobil izdržljiv. Sve smo shvatili – treba vam terenac, u najmanju ruku džip! To košta, znamo, ali već smo vam rekli da imamo rešenje – naš investicioni kredit. Ako ste ipak spremni da izdvojite veću sumu, a da pritom kao ljubitelj prirode sačuvate okolinu, imamo pravo rešenje za vas – naš  kredit za energetski efikasna vozila. Brinete se oko punjenja vašeg mezimca? Ma nema potrebe, opustite se, na sve smo mislili! Naši ProCredit punjači za električne automobile su potpuno besplatni i nalaze se na preko 40 lokacija širom Srbije. Sve što je potrebno jeste da aplikaciju Electric Stations skinete na svoj mobilni telefon (Apple store i Google Play), i sve je tu. A u svetu, pa tamo ćete se, sigurni smo,sa punjenjem svog automobila već lako snaći.

Automobil kao deo imidža

Vi ste biznismen.Frka je, nije da nije, jer ste samo jutros imali dva conference call-a, a večeras vas čeka i događaj povodom otvaranja novog dela kompanije. Niste baš neki štediša, više ste hedonista. Lepo živite, ali nemate baš 50.000€ u kešu za novog mezimca? Kredit za kupovinu automobila je odlična opcija, a mi za vas imamo samo jedan savet – pređite na energetski efikasno vozilo. Verujte nam, uz sve obaveze koje imate i  takav imidž vredan pažnje, nedopustivo je da vozite kola koja zagađuju okolinu. Razumemo brigu oko izdržljivosti baterije, ali vi treba da znate da su današlji električni automobili napravljeni tako da je jedno punjenje dovoljno da pređete 300 km. Tu su i naši besplatni punjači za električne automobile širom Beograda i Srbije. 

Auto krediti za saveznike prirode

Vi ste neko ko je svestan svoje okoline. Znate da su jedan od najvećih zagađivača vazduha upravo izduvni gasovi iz automobila, to vam se ne dopada, no kola su vam ipak preko potrebna. Već duže vreme razmišljate o hibridnim i električnim vozilima, no cena nije sitnica. Znamo, zato vam nudimo naš kredit za električna vozila.

 

Onda koji ste vi tip vozača i jeste li pronašli rešenje za svoj problem?