Skip to main content

ProCredit banka na sajmu poljoprivrede

Sajamska ponuda važiće za sve klijente koji nas kontaktiraju tokom Sajma poljoprivrede

I ove godine učestvujemo na Poljoprivrednim sajmu u Novom Sadu, koji počinje sutra 18. septembra i traje do 24. septembra i predstavićemo ponudu namenjenu prvenstveno pravnim licima, preduzetnicima i registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Zahvaljujući saradnji koju imamo sa Ministarstvom poljoprivrede i DFC-USAID-om, i obezbedili smo povoljnije kredite i bespovratna sredstva za sve klijente koji spadaju u navedene grupe. Glavna karakteristika svih kredita su brza realizacija i povoljniji uslovi.  

Osluškivanjem trendova na tržištu s jedne, i razumevanjem potreba klijenata, s druge strane, napravili smo ponudu koja ima za cilj modernizaciju i unapređenje poslovanja naših klijenata. 

Sajam u Novom Sadu vidimo kao priliku da svoje usluge dodatno približimo domaćim poljoprivrednicima, ali i svim firmama u tom lancu. Poslednjih godinu i po dana smo pažljivo radili na aktivnoj komunikaciji sa klijentima poštujući epidemiološke mere. Sada ćemo imati priliku da se uživo vidimo sa klijentima. Svih ovih godina se trudimo da kroz saradnju sa domaćim i stranim institucijama i fondovima, našim klijentima obezbedimo povoljnije uslove kreditiranja. Ta vrsta podrške nije izostala ni ove godine. U fokusu naše ovogodišnje sajamske ponude su povoljni krediti sa Ministarstvom poljoprivrede i DFC-USAID fondom, dok kao i uvek do sada u prvom planu ostaju krediti sa prodavcima poljoprivredne mehanizacije sa kojima imamo višedecenijsku saradnju. Ono po čemu nas klijenti prepoznaju je činjenica da smo istovremeno fokusirani na osluškivanje tržišta, sa jedne strane, i na osluškivanje i razumevanje njihovih potreba, sa druge strane. Ponudu smo formirali u skladu sa tim i čvrsto verujemo da će svi posetioci to prepoznati,“ rekla je Ana Milić, direktorka Sektora za privredu ProCredit banke.

Sajamska ponuda će važiti i za sve klijente koji nas tokom trajanja sajma kontaktiraju bilo kojim putem, u slučaju da zbog epidemioloških razloga budu sprečeni da dođu na sajam.

Posebne pogodnosti za naše standardne kredite sa Ministarstvom poljoprivrede imaće nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koji su mlađi od 40 godina, žene ili su sa područja sa otežanim uslovima rada. 

Vidimo se na sajmu!