Skip to main content

Uz kredit za renoviranje i adaptaciju, opremanje stana ili kuće sada je još lakše

Jedan kredit za sve vaše potrebe!

Svakom nekada prekipi, svako barem jednom kaže: „E sad je dosta!“. Vama se to desilo baš juče kada ste ugledali još jednu napuklu pločicu u kupatilu. Renoviranje kupatila nije mali trošak, ali ste odlučni da sebi napravite kupatilo iz snova. I već vidite sliku - velika staklena kabina od zida do zida, veliko ogledalo…na pamet vam padaju i masažeri, a onda ste se nekako prebacili na nove kuhinjske elemente i pomoćnu prostoriju od koje biste napravili orman. Da, sve to iziskuje dosta novca, ali već godinama odlažete svoje želje i sada je stvarno vreme da se nešto menja!

Promena u obliku kredita za renoviranje i adaptaciju  je na samo par klikova od vas. Ozbiljni smo – na samo par klikova, jer smo mi online banka. No, pre nego što podnesete zahtev, želimo da vam predstavimo sve vrste kredita za adaptaciju, renoviranje i opremanje doma ili kuće. Odnosno jedan jedini kredit koji vam je potreban, a to je - kredit za stanovništvo!

A zašto je naš kredit za stanovništvo odličan izbor kada renovirate, opremate ili adaptirate vaš dom?

  • Jednim kreditom pokrivate sve potrebe - Bilo da se radi o novom nameštaju, novoj mašini za sudove, novoj tuš kabini ili adaptaciji gornjeg sprata kuće – sve to rešavate uz jedan jedini kredit
  • Za iznose do 600.000 RSD sve obavljate online – od podnošenja zahteva, preko dostavljanja dokumentacije do isplate kredita – dakle, bez dolaska u banku
  • Za iznose preko 600.000 RSD dolazite samo jednom u banku i to na dan isplate kredita – a šta je jedan dolazak u banku u poređenju sa promenom na koju tako dugo čekate?

U zavisnosti od vaših potreba i želja, bitno je da se preračunate, te ćete tako najjednostavnije rešiti vaš problem – odnosno znaćete koji iznos kredita vam je potreban.

 

Kredit za opremanje stana ili kuće

Ukoliko ste se odlučili da unesete svežinu u vaš prostor, verujemo da ćete to uspeti i sa manjim iznosom kredita, pa se tako zahtev za rešenje vašeg problema nalazi ovde. Nova garnitura, bračni krevet o kome dugo maštate ili moderna kuhinja, sve to možete završiti brzo i lako uz naš kredit za stanovništvo. Promene su dobre s vremena na vreme, zato ne propustite priliku da uhvatite taj trosed dok je još na akciji!

Kredit za renoviranje stana ili kuće

Renoviranje već iziskuje više vremena, majstore, sa njima i buku, kao i veće troškove, a oni se mogu razlikovati u zavisnosti od toga da li renovirate samo jedan deo stana (kupatilo) ili ceo prostor. Kuće su obično veće, pa je samim tim i više posla i više troškova. Ukoliko planirate da hoblujete parket, menjate pločice u kupatilu, pregradite konačno dečiju sobu i zastaklite terasu, onda vam predlažemo da ovde podnesete zahtev.

Kredit za adaptaciju stana ili kuće

Već dugo maštate da od galerije u svom stanu napravite garderober? Bilo bi lepo da od donjeg sprata kuće napravite poslovni prostor za vaš mali biznis? Nemirni ste jer je posla puno - pregrada zidova, ventilacija, vodeni čvorovi, i još mnogo toga? Nema razloga jer kredit za adaptaciju rešava sve vaše brige. Opet, visina troškova će varirati u zavisnosti od posla, pa je najbolje da sve stavite na papir i porazgovarate sa majstorima. Dok se sabirate, bacite pogled na sve ono što je bitno da znate kada je u pitanju kredit za adaptaciju.

Adaptacija i renoviranje uz kredit za energetsku efikasnost

Ne treba samo ušminkati stan ili kuću, već je potrebno uvesti krucijalne promene – zameniti prozore i vrata, uraditi novu izolaciju…  Možda niste znali, ali upravo uz te promene vaš dom postaje energetski efikasan!  Mi vam nudimo kredit za energetsku efikasnost sa povraćajem do 20%! Kada uradite izolaciju kuće, promenite prozore i vrata vi ćete automatski prepoloviti svoje troškove. Nije li to sjajno!? A kada već uvodite ovako važne promene nije zgoreg da pomenemo i toplotne pumpe i solarne panele. 

Onda, je li kupatilo jedino što renovirate ili biste ipak menjali još nešto?