Skip to main content

Povodom obeležavanja prvomajskih i uskršnjih praznika Online centar i ekspoziture neće raditi počev od srede 1.maja, do utorka 7. maja. 

Želimo Vam srećne praznike!

 

Podizanje keša bez bankomata

Nova usluga ProCredit banke omogućava Mastercard korisnicima da prilikom plaćanja karticama podignu do 5.000 dinara.

Beograd, 18.januar 2021. godine – Korisnici svih Mastercard kartica izdatih u Srbiji, sada mogu pri kupovini koju plate karticama na POS terminalu ProCredit banke, da podignu 5.000 dinara u gotovini.

ProCredit banka predstavila je novu uslugu „Plati i podigni keš“, koja korisnicima Mastercard kartica bilo koje banke omogućava da podignu do 5.000 dinara u objektima sa POS terminalom ProCredit banke. Ova usluga je trenutno dostupna na više od 140 prodajnih mesta širom Srbije. 

„Plati i podigni keš“ korisnicima daje mogućnost da prilikom kupovine koju obave Mastercard karticom, sa svog računa podignu i dodatnu gotovinu na prodajnom mestu,  ukoliko im je  potrebna. Ovo je komforno rešenje i način da se dve stvari obave odjednom, čime se štedi vreme koje bi bilo utrošeno na traženje bankomata. 

Sa druge strane, „Plati i podigni keš“ je od značaja i za trgovce, jer smanjenjem gotovine u objektu, smanjuju i svoje operativne troškove i rizike. 

„Plati i podigni keš“ važi za svaku obavljenu kupovinu, bez obzira na iznos i na to da li se obavlja beskontaktno ili ubacivanjem kartice u POS terminal. 

Prilikom jedne kupovine moguće je podići do 5.000 dinara, a sama usluga se tarifira u skladu sa cenovnikom banke čiju karticu koristite. ProCredit banka, Mastercard i trgovac neće naplaćivati dodatne naknade korisniku ove usluge.

ProCredit banka je svojim korisnicima platnih kartica omogućila podizanje gotovine prilikom kupovine bez dodatnih troškova, pa tako je moguće  izvršiti kupovinu u iznosu od 3.000 dinara, platiti Mastercard karticom, i podići 5.000 dinara čime se račun korisnika  zadužuje za ukupno 8.000 dinara.

Isplata gotovine u okviru u Cash Back usluge se trgovcu knjiži kao uplata pazara, bez plaćanja naknade za istu.

Usluga je trenutno dostupna na svim pumpama ART Petrol-a, mreži supermarketa Soulfood i PerSu, kao i trgovinskim lancima ABC trgovine i MB93. 

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, pošaljite nam upit na srb.kontakt@procredit-group.com i naši savetnici će vas kontaktirati.