Skip to main content

Podizanje keša bez bankomata

Nova usluga ProCredit banke omogućava Mastercard korisnicima da prilikom plaćanja karticama podignu do 5.000 dinara.

Beograd, 18.januar 2021. godine – Korisnici svih Mastercard kartica izdatih u Srbiji, sada mogu pri kupovini koju plate karticama na POS terminalu ProCredit banke, da podignu 5.000 dinara u gotovini.

ProCredit banka predstavila je novu uslugu „Plati i podigni keš“, koja korisnicima Mastercard kartica bilo koje banke omogućava da podignu do 5.000 dinara u objektima sa POS terminalom ProCredit banke. Ova usluga je trenutno dostupna na više od 140 prodajnih mesta širom Srbije. 

„Plati i podigni keš“ korisnicima daje mogućnost da prilikom kupovine koju obave Mastercard karticom, sa svog računa podignu i dodatnu gotovinu na prodajnom mestu,  ukoliko im je  potrebna. Ovo je komforno rešenje i način da se dve stvari obave odjednom, čime se štedi vreme koje bi bilo utrošeno na traženje bankomata. 

Sa druge strane, „Plati i podigni keš“ je od značaja i za trgovce, jer smanjenjem gotovine u objektu, smanjuju i svoje operativne troškove i rizike. 

„Plati i podigni keš“ važi za svaku obavljenu kupovinu, bez obzira na iznos i na to da li se obavlja beskontaktno ili ubacivanjem kartice u POS terminal. 

Prilikom jedne kupovine moguće je podići do 5.000 dinara, a sama usluga se tarifira u skladu sa cenovnikom banke čiju karticu koristite. ProCredit banka, Mastercard i trgovac neće naplaćivati dodatne naknade korisniku ove usluge.

ProCredit banka je svojim korisnicima platnih kartica omogućila podizanje gotovine prilikom kupovine bez dodatnih troškova, pa tako je moguće  izvršiti kupovinu u iznosu od 3.000 dinara, platiti Mastercard karticom, i podići 5.000 dinara čime se račun korisnika  zadužuje za ukupno 8.000 dinara.

Isplata gotovine u okviru u Cash Back usluge se trgovcu knjiži kao uplata pazara, bez plaćanja naknade za istu.

Usluga je trenutno dostupna na svim pumpama ART Petrol-a, mreži supermarketa Soulfood i PerSu, kao i trgovinskim lancima ABC trgovine i MB93. 

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, pošaljite nam upit na srb.kontakt@procredit-group.com i naši savetnici će vas kontaktirati.