Skip to main content

Priča o banci koja se preokrenula 180° za svoje klijente

ProCredit je od skoro tu za vas uz podršku savetnika uživo, a i uz produženo radno vreme!

U ekspozituri na lokaciji Milutina Milankovića 17 u Beogradu radimo svaki radni dan čak do 19h, a na ostalim lokacijama u Beogradu dostupni smo do 17h ali četvrtkom do 18h.
Četvrtkom do 18h nas možete posetiti i u ekspozituri u Nišu na Trgu Nikole Pašića 32b, a i u Subotici u ulici Cara Dušana 3.
Naši savetnici su Vam na raspolaganju svaki radni dan do 18 sati u Novom Sadu, u našoj ekspozituri u Cara Lazara 7b.

 


 

Čuli ste mnogo puta kako se u današnje vreme sve vrti oko personalizovane ponude.


Kompanije se zaista trude da odgovore na instant promene, vreme ubrzanog razvoja svake sfere poslovanja, pruže uslugu na klik, u cilju da se na svaki zahtev ili upit, odgovori odmah.
I tu nismo jedinstveni a ni sami. Puno je kompanija a i banaka poput ProCredit-a koji sve svoje poslovne operacije prilagođavaju klijentima jer je svima krajnji cilj- omogućiti besprekornu uslugu ili korisničko iskustvo. A toliko je različitih klijenata i potreba... Zašto vam ovo govorimo?


ProCredit nije jedina banka koja je ekspert u online bankarstvu i 24/7 dostupna za svoje klijente. Većina banaka teži ka tome. Ulaže u marketing i promociju svojih usluga, razvija i unapređuje aplikacije, veoma brzo odgovara na pitanja putem svojih call centar servisa, ima obučene zaposlene u ekspoziturama koji će se klijentu za sva „bankarska“ pitanja naći na raspolaganju i uživo.
To smo prepoznali i mi. ProCredit je osluškivao potrebe svojih klijenata, uočili smo gde zaista nismo dostupni 24/7, iako u suštini jesmo. Sve naše zone dostupne su 24/7
Ali, nismo bili dostupni za nekog prolaznika koji bi voleo da oroči svoj novac ili podigne keš kredit uz kontakt uživo, uz prijatan razgovor sa nekim od savetnika u ekspozituri koja je najbliža njegovom mestu stanovanja.


Zato smo se odlučili na potpunu transformaciju. Postavili smo savetnike u većini gradova u kojima imamo ekspoziture, produžili smo radno vreme jer želimo da naši klijenti posle svog posla stignu da svrate do najbliže ProCredit banke i urade neku transakciju uživo, ako im tako više odgovara.


Možda se ne čini kao velika transformacija jer nismo jedini koji pružaju tu uslugu i zaokruženo korisničko iskustvo uz 360 pogled na krajnjeg korisnika, ali za nas je zaista velika jer smo se preokrenuli 180° za svoje klijente i kompletno reorganizovali i unapredili svoje poslovne operacije.


I dalje smo prvenstveno online banka, ali sada smo tu i uživo, uz podršku savetnika. Možete nas pronaći na više lokacija širom Srbije, a na brojnim od njih radimo i produženo.
 

Dobro nam došli!

Produžena radna vremena