Zašto baš mi? I zašto Vi?

  • Jer delimo iste vrednosti. 

Vaša štednja je podjednako važna i Vama i nama. Zato ne štedimo na sigurnosti, na poštovanju, na kamati

  • Jer ne remetimo Vaše planove. 

Nismo zarobili Vaš novac, već ga samo čuvamo za Vas. U svakom trenutku možete isti da podignete ili dodate

  • Jer imate slobodu. 

Ali pravu slobodu da svojim sredstvima upravljate onako kako Vi želite 24 sata dnevno 7 dana u nedelji jer je to radno vreme naših samouslužnih zona 24/7 u okviru kojih možete podići ili uplatiti novac na našim eurskim bankomatim.

A zašto FleX štednja?

  • Jer smo našu standardnu ponudu godišnje kamate od 0,8% uvećali za čak 50% i ona sada iznosi 1,2% za sve nove depozite preko 50.000eur.
  • I svaki dan brojimo. I svaki se jednako računa. Kamatu pripisujemo na kraju meseca, ali nećemo preskočiti da obračunamo dane u kojima ste štedeli.

 

 A za one tradicionalnije   FleX štednja

Klasična štednja

  • Dobre navike ne treba menjati, a Vi ih svakako imate. Zato čuvamo i negujemo - oročenu štednju.
  • Naviku i strpljenje već imate a mi smo Vam spremili kamatu od 0,9% i posebne uslove ukoliko Vaš štedni ulog prelazi 50.000eur
  • Omogućili smo oročenja na period od 12 do 36 meseci

Ali nismo zaboravili da Vas obradujemo malo češće, tačnije jednom mesečno, pripisom kamate.

Štednja uslovi i reprezentativni primer

Pogledajte

Pošaljite nam Vaše podatke i naši savetnici će Vas kontaktirati u dogovoreno vreme

Izaberite vreme poziva koje Vama odgovara

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, na strani Uslovi korišćenja, kao i u poslovnim prostorijama Banke.