Krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta

 

Postanite vlasnik zemlje koju obrađujete, proširite Vaše zemljišne kapacitete, planirajte svoja ulaganja i proizvodnju na duži vremenski period i izbegnite plaćanje skupog i nesigurnog zakupa.

Karakteristike kredita: 

  • Povoljne kamatne stope
  • Dugoročni indeksirani kredit sa rokom otplate do 15 godina
  • Plan otplate prilagođen vašoj poljoprivrednoj proizvodnji, uz mesečne, tromesečne ili šestomesečne rate
  • Odložena otplata i do godinu dana
  • Posebna mogućnost za kupovinu poljoprivrednog zemljišta kroz Investicioni kredit u tranšama. To je kredit kojim se odobrava limit za potencijalnu kupovinu zemlje u narednih 12 meseci od dana inicijalnog odobrenja.  Klijentu se odobrava povlačenje nekoliko tranši za plaćanje zemljišta u toku definisanih 12 meseci, a maksimalno do iznosa odobrenog limita za tu investiciju. Prvih 12 meseci, dok se ne izvrši plaćanje svih tranši (manjih pojedinačnih plaćanja – investicija) predstavljao bi grace period, a nakon isteka 12 meseci klijent bi nastavio otplatu zbirnog iznosa povučenih tranši i to na rok koji je unapred definisan inicijalnom odlukom. 

Zakažite razgovor

* Obavezno polje za unos podataka

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, na lokaciji, kao i u poslovnim prostorijama Banke.