Kako da uštedite u saradnji sa bankom?

Pet, 08/02/2019 - 11:56 / studiopresent

Autor: Marjan Joksimović, ekonomski novinar

Za različite bankarske usluge, mnogi od nas često izdvajaju puno para. I to svakoga meseca. Tu je obično reč o različitim provizijama za naloge i plaćanja, zatim provizijama za podizanje novca na bankomatima, a tu su svakako i mesečni troškovi održavanja samog računa, troškovi korišćenja internet ili mobilnog bankarstva i tome slično.

Saznaj više

Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Čet, 31/01/2019 - 16:52 / editor

Beograd, 30. januar 2019. - Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic Marketing sprovela među malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u Srbiji, pokazuju da indeks poslovnog optimizma za 2019. godinu iznosi 60,1 odsto što znači da domaći privrednici u većem procentu imaju pozitivna očekivanja. Istraživanje pokazuje i da je indeks poslovnog optimizma preduzeća koja sarađuju sa Nemačkom stabilan i iznosi 68,4 odsto.

Saznaj više

ProCredit banka prvi veliki kupac „ZELENE STRUJE“ u Srbiji

Ned, 13/01/2019 - 12:44 / studiopresent

Zahvaljujući ugovoru koji je potpisala sa Elektro-privredom Srbije, ProCredit banka je postala prvi veliki kupac „zelene“ električne energije u Srbiji, kao i prva domaća kompanija koja će ubuduće dobijati garanciju porekla EPS-a da je struja koju je Banka potrošila proizvedena isključivo iz obnovljivih izvora energije.

Saznaj više

ProCredit banka obeležila 17 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Uto, 27/11/2018 - 15:21 / studiopresent

Beograd, 27. novembar 2018. godine – Svoju 17. godišnjicu poslovanja u Srbiji, ProCredit banka dočekala je sa velikim razvojnim trendom u svom poslovanju, kreditnim portfolijom i štednjom koji beleže sve veći rast, brojnim inovacijama i najmodernijim uslugama savremenog direktnog bankarstva.

Saznaj više

Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Čet, 25/01/2018 - 11:45 / studiopresent

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela među malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u Srbiji, pokazuju da indeks poslovnog optimizma za 2018. godinu iznosi 54,4 odsto što znači da domaći privrednici u većem procentu imaju pozitivna očekivanja od ove godine. 


Ovo istraživanje pokazuje i da je indeks poslovnog optimizma preduzeća koja sarađuju sa Nemačkom porastao u odnosu na prošlu godinu, sa 63,2 na 66,2 odsto.

Saznaj više