Bespovratna IPARD sredstva uz podršku ProCredit banke

 

Svim poljoprivrednim proizvođačima u našoj zemlji pruža se mogućnost da konkurišu za dobijanje bespovratnih finansijskih sredstava iz IPARD fondova Evropske unije i što je naročito važno da na ovaj način realizuju investicije na svom gazdinstvu uz siguran povraćaj od 50% do čak 80% uloženih sredstava.  

ProCredit banka Vam u svemu tome nudi svoju pomoć i podršku.  

Budući da će proizvođači zainteresovani za IPARD donacije, prilikom konkurisanja, morati unapred da obezbede pun iznos sredstava neophodnih za realizaciju planirane investicije, kao i da ova sredstva sa svog računa prikažu u biznis planu, ProCredit banka je pripemila POSEBAN IPARD PAKET PODRŠKE namenjen svim poljoprivrednicima koji u narednom periodu nameravaju da konkurišu za bespovratna sredstva iz ovih EU fondova.  

Naš IPARD paket podrške nudi Vam nekoliko zanimljivih mogućnosti, a sve u zavisnosti od toga da li sredstva neophodna za realizaciju planirane investicije nameravate da obezbedite sami ili će Vam u tome biti neophodna naša podrška.

I u jednom i u drugom slučaju, ProCredit banka je tu da Vas posavetuje i omogući Vam da pod najpovoljnijim uslovima konkurišete za donacije iz IPARD fondova.  

Ukoliko raspolažete sopstvenim sredstvima potrebnim za realizaciju planirane investicije – pozivamo Vas da otvorite Flex štednju u našoj banci, i tu čuvate sredstva do početka realizacije svoje investicije.

Na taj način, sebi obezbeđuje:

  • Mesečni pripis kamate na deponovana sredstva 
  • Besplatno internet i mobilno bankarstvo
  • Mogućnost fleksibilnog korišćenja sredstava na računu
  • Besplatno SMS obaveštavanje o promenama stanja na računu
  • Besplatno izdavanje POTVRDE o stanju  - na VAŠ ZAHTEV za 1 dan na kućnu adresu.

Ukoliko sredstva neophodna za realizaciju investicije planirate da obezbedite u celosti ili delom iz kredita – ProCredit banka je pripremila izuzetno povoljne pozajmice, koje karakterišu:

  • Atraktivne kamatne stope
  • Fleksibilna sredstva obezbeđenja
  • Mogućnost mesečnih, tromesečnih ili polugodišnjih rata
  • Stručna podrška u svakom momentu.  

Uz jedan od dva spomenuta modela možete u svakom momentu dostaviti neophodan dokaz o visini novca kojim raspolažete. To ovaj paket čini najbržim, najlakšim i najjednostavnijim načinom dokumentovanja sopstvenih sredstava. 

Zakažite razgovor

* Obavezno polje za unos podataka

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, na lokaciji, kao i u poslovnim prostorijama Banke.