Bespovratna sredstva države za preduzeća preko ProCredit banke

 

Ako planirate investiciju u novu proizvodnu opremu sada je pravi momenat.

Iskoristite 25% bespovratnih sredstava neto vrednosti opreme koju biste kupili.

Obaveštavamo Vas da je ProCredit banka još jednu godinu za redom izabrana za učesnika u Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme, a koji organizuje Ministarstvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije.

ProCredit banka  je dugi niz godina jedna od vodećih banka na tržištu u oblasti saradnje sa malom privredom i samim tim je prirodan korak da budemo prisutni u svim dešavanjima koji za cilj imaju jačanje privrede.

Naša namera je da na ovaj način pružimo dodatnu podršku svim domaćim privrednicima u daljem jačanju i širenju njihovog poslovanja, kao i mogućnost da na što brži i jednostavniji način iskoriste ove značajne podsticaje države, odnosno da kroz inovaciju i energetski efikasna rešanja dodatno ojačaju svoje poslovanje i konkurentsku poziciju.
 
Verujemo da ste kroz prethodne programe i sredstva javnog informisanja već obavešteni o namenama programa, ali mi ćemo još jednom rezimirati da mikro, mala i srednja preduzeća mogu da očekuju ovu podršku države kroz sufinansiranje nabavke nove proizvodne opreme, kao i za izvođenje građevinskih radova i to:


1) proizvodne opreme i/ili mašina;
2) transportno-manipulativnih sredstava uključenih u proces proizvodnje i unutrašnjeg transporta;
3) delova, specijalizovanih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara;
4) građevinske mehanizacije za potrebe obavljanja građevinskih radova,
5) mogućnost  finansiranja mašina i opreme za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata sopstvene proizvodnje
 
Privredni subjekti koji zadovolje uslove Programa i kojima banka uslovno odobri kredit odnosno finansiranje mogu ostvariti pravo na sufinansiranje do 25% neto vrednosti nabavke proizvodne opreme (min od 500.000,00 dinara, a max  5.000.000,00 dinara), a da pri tom obezbedi učešće u visini od svega 5% neto vrednosti proizvodne opreme.

Preostalih 70% neto vrednosti proizvodne opreme moguće je obezbediti iz kredita banke.
 
Saradnju sa našom bankom karakterišu iskustvo, brzina, efikasnost i uspešnost u realizaciji, te Vas s tim u vezi pozivamo da nas kontaktirate i da blagovremeno, zbog ograničenih budžetskih sredstava podnesete zahtev za kredit u ProCredit banci. Kao i ranijih godina, preduzeća koja prva apliciraju za ova sredstva će prva i dobijati bespovratne podsticaje, jer se u Ministarstvu formira lista. Sa zadovoljstvom Vas možemo obavestiti da procenat realizacije podnetih zahteva Ministarstvu, koja su pre toga odobrene od strane kreditnog komiteta ProCredit banke, iznosi skoro 100%
 
Sa zadovoljstvim očekujemo Vaš poziv. 
Kontaktirajte nas preko Vašeg službenika ili preko kontakt centra Banke na broj 0112057000 ili putem mejla: srb.kontakt@procredit-group.com.

Zakažite razgovor

sva polja označena sa "*" su obavezna

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, na lokaciji, kao i u poslovnim prostorijama Banke.