Bespovratna sredstva države za preduzeća preko ProCredit banke

 

Ako planirate investiciju u novu proizvodnu opremu sada je pravi momenat.

Iskoristite 25% bespovratnih sredstava neto vrednosti opreme koju biste kupili.

Obaveštavamo Vas da je ProCredit banka još jednu godinu za redom izabrana za učesnika u Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme, a koji organizuje Ministarstvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije.

ProCredit banka  je dugi niz godina jedna od vodećih banka na tržištu u oblasti saradnje sa malom privredom i samim tim je prirodan korak da budemo prisutni u svim dešavanjima koji za cilj imaju jačanje privrede.

Naša namera je da na ovaj način pružimo dodatnu podršku svim domaćim privrednicima u daljem jačanju i širenju njihovog poslovanja, kao i mogućnost da na što brži i jednostavniji način iskoriste ove značajne podsticaje države, odnosno da kroz inovaciju i energetski efikasna rešanja dodatno ojačaju svoje poslovanje i konkurentsku poziciju.
 
Verujemo da ste kroz prethodne programe i sredstva javnog informisanja već obavešteni o namenama programa, ali mi ćemo još jednom rezimirati da mikro, mala i srednja preduzeća mogu da očekuju ovu podršku države kroz sufinansiranje nabavke nove proizvodne opreme, kao i za izvođenje građevinskih radova i to:


1) proizvodne opreme i/ili mašina;
2) transportno-manipulativnih sredstava uključenih u proces proizvodnje i unutrašnjeg transporta;
3) delova, specijalizovanih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara;
4) građevinske mehanizacije za potrebe obavljanja građevinskih radova,
5) mogućnost  finansiranja mašina i opreme za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata sopstvene proizvodnje
 
Privredni subjekti koji zadovolje uslove Programa i kojima banka uslovno odobri kredit odnosno finansiranje mogu ostvariti pravo na sufinansiranje do 25% neto vrednosti nabavke proizvodne opreme (min od 500.000,00 dinara, a max  5.000.000,00 dinara), a da pri tom obezbedi učešće u visini od svega 5% neto vrednosti proizvodne opreme.

Preostalih 70% neto vrednosti proizvodne opreme moguće je obezbediti iz kredita banke.
 
Saradnju sa našom bankom karakterišu iskustvo, brzina, efikasnost i uspešnost u realizaciji, te Vas s tim u vezi pozivamo da nas kontaktirate i da blagovremeno, zbog ograničenih budžetskih sredstava podnesete zahtev za kredit u ProCredit banci. Kao i ranijih godina, preduzeća koja prva apliciraju za ova sredstva će prva i dobijati bespovratne podsticaje, jer se u Ministarstvu formira lista. Sa zadovoljstvom Vas možemo obavestiti da procenat realizacije podnetih zahteva Ministarstvu, koja su pre toga odobrene od strane kreditnog komiteta ProCredit banke, iznosi skoro 100%
 
Sa zadovoljstvim očekujemo Vaš poziv. 
Kontaktirajte nas preko Vašeg službenika ili preko kontakt centra Banke na broj 0112057000 ili putem mejla: srb.kontakt@procredit-group.com.

Book a call

all fields market with "*" are required

Notification on the Processing and Protection of Personal Data

The Bank’s website may be used without the need to provide personal data. In the event that you wish to receive more detailed information, to apply for or use any of the services the Bank has on offer, it is possible to voluntarily enter your personal data in the specified sections of the Bank’s website.

The Bank collects, processes, stores and protects personal data, for the purpose of preparing, concluding and executing agreements or for the purpose of acting in accordance with applications submitted via the Contact Form available on the Bank’s website, all of which is in accordance with the established principles and requirements of the valid Law on Personal Data Protection, which is described in detail in the following document: Notification on the Processing of Personal Data at ProCredit Bank which is available on the Bank’s official website, on site, as well as within the Bank’s premises.