Skip to main content

Specijalni auto krediti za ekološka vozila u saradnji sa Hyundai Srbija

Ponudu ekoloških automobila možete videti na Sajmu automobila koji se održava od 12. do 15. maja

Za ovogodišnji Sajam automobila, zajedno sa našim partnerom Hyundai Srbija, spremili smo posebnu ponudu za kupovinu Hyundai automobila.

Sajamske pogodnosti odnose se na kupovinu ekoloških vozila, tačnije električnih, hibridnih i plug-in automobila, među kojima je i IONIQ 5 koji je osvojio brojna priznanja, uključujući nagradu za nemački automobil godine, za automobil godine u Velikoj Britaniji, automobil godine u izboru Auto Expressa i Auto Bildov električni automobil godine. Ovaj model izložen je na štandu Hyundai Srbija i već je privukao veliku pažnju posetioca posetilaca. 

Pored ovog modela, Hyundai Srbija predstavlja modele KONA electric od 64kWh u opremi Impression sa automatskim menjačem i hibridnu verziju ovog modela sa motorom 1.6 GDi, opremom Impression i 6DCT menjačem, kao i najprodavaniji model Hyundai game, TUCSON Hybrid sa motorom 1.6 T-GDI u opremi Impression sa 6A/T menjačem, koji su svojim naprednim karakteristikama i prepoznatljivim dizajnom već osvojili srca vozača u Srbiji. Model Santa Fe Plug in Hybrid sa motorom 1.6 T-GDI predstavljen je u najvišem paketu opreme Ultimate.

Specijalna ponuda kreirana za ovogodišnji Sajam omogućava rok otplate od sedam godina, efektivna kamatna stopa je od 4,42%, dok  za električna vozila ne plaćate obradu kredita.

Ponuda važi za sve Hyundai automobile.

A da vam olakšamo punjenje električnih automobila, na teritoriji Srbije postavili smo 42 punjača za električna vozila, na kojima besplatno možete da dopunite svoj automobil i u bilo koje vreme. 

Preuzmite aplikaciju i saznajte više o ProCredit mreži punjača za električne automobile