Skip to main content

Polovan, a kao nov – kredit za polovni auto

Koje su sve prednosti kupovine polovnog automobila?

Ako ste ovog proleća odlučili da zamenite svoj stari automobil novijim, možda bi kupovina polovnog automobila bila sasvim dobro rešenje. Ima nekoliko dobrih razloga za ovakvu odluku.

Polovni automobil ne morate da čekate

Kada je reč o automobilima, “održiva” kupovina zaista ima mnogo smisla. Tzv. polovnjaci su uvek bili aktuelni, jer za manje novca možeš da priuštiš kvalitetno vozilo, u dobrom stanju, koje još dovoljno dugo može da se vozi. Kupci polovnjaka su saglasni da je nivo uzbuđenja nakon kupovine polovnog auta identičan kao kada se kupuje novo vozilo, jer ono što je nekome dobro poznato – nama može da bude uzbudljivo, kao da je novo.
Svedoci smo činjenice da se za isporuku novih vozila u salonima sve duže čeka, nekada i više od pola godine. Sa polovnim automobilima situacija je neuporedivo bolja – dostupni su odmah.

Povoljan i brz kredit za polovni automobil

Možda ste već obezbedili deo novca prodajom svog prethodnog vozila, ili kroz štednju, ali svakako možete razmisliti o povoljnim kreditima za polovni auto. U ProCredit banci možete brzo da rešite kredit za polovni automobil. A kada kažemo brzo, mislimo zaista brzo, a to znači sve online, bez odlaska u banku, za svaki iznos kredita do 600.000 dinara. Upravo je to, kaže statistika, iznos koji će vam biti dovoljan da uskočite u svog polovnog (a novog) četvorotočkaša. Kada se radi o kupovini novog vozila, iznos kredita je znatno veći. Ovakvi krediti se mogu realizovati samo jednim odlaskom u banku.

Fiksna kamata – uvek ista rata

Prednost kredita u ProCredit banci, osim što je brz i završava se bez odlaska u banku, jeste i mogućnost da odaberete fiksnu kamatnu stopu uz koju će vam rata biti uvek, što vam rešava problem glavobolje izazvane inflacijom. 
Još jedna jako važna stvar u vezi sa kreditom do 600.000 dinara jeste podatak da učešće nije potrebno, da ćete ga otplaćivati do 60 meseci, a da banka neće tražiti ni menice ni administrativnu zabranu.
Reprezentativni primer online kredita do 600.000 dinara sa fiksnom kamatom pogledajte ovde.

Održivost kao novi način razmišljanja

Održivost u kontekstu kupovine podrazumeva i dužu upotrebu materijalnih predmeta, njihovu veću iskoristljivost. To važi i za automobile. Na taj način štedimo svoj budžet, ali čuvamo i svoje “zeleno” okruženje. Osećaj koji imamo kada osvestimo da činimo nešto dobro na višem nivou, za zajednicu ili za okruženje, jednako je dobar kao osećaj zadovoljstva nakon kupovine nečeg potpuno novog.

Razmišljajte održivo, budite praktični i brzi i uživajte ovog proleća u svom polovnom automobilu – kao u novom.