Skip to main content

Nikola Jokić u novoj kampanji ProCredit banke

PROfesionalci se prepoznaju

Jedan od najboljih košarkaša na svetu Nikola Jokić i ProCredit banka najavljuju saradnju na novom projektu.

Nikola Jokić, koji je u prethodne dve sezone proglašen za MVP-a i četiri puta za NBA All-Stara, biće glavni akter nove kampanje ProCredit banke u Srbiji narednih 18 meseci.

“S obzirom da sam i sâm zadovoljan klijent ProCredit banke, projekat bih pre svega definisao kao partnerstvo. Zaista mi je drago da sam deo ove priče i radujem se TV spotu koji će uskoro biti emitovan“ – kaže igrač Denvera.

Nikola Jokić važi  za prvih deset na listi NBA igrača svih vremena sa najviše tripl-dablova, a postavio je i rekord za najbrži tripl-dabl svih vremena u NBA ligi. Iako jedan od najpoznatijih i najuspešnijih sportista na svetu, sačuvao je prirodnost, autentičnost i opuštenost, koja je naročito došla do izražaja prilikom snimanja spota u Somboru, gradu u kojem se Nikola najbolje oseća.

Nikola Jokić

„Neizmerno nam je drago i jako smo ponosni što će baš Nikola Jokić imati glavnu ulogu u našem novom TV spotu. Želeli smo da prikažemo „lakoću življenja“. Jer, mnogo toga može da bude lako kada pronađete banku partnera po vašoj meri – modernu, profesionalnu, onu koja uvek daje najbolje od sebe. Banka smo koja se trudi da uvek postavlja rekorde, pa je naša saradnja sa Jokićem, koji iza sebe broji rekorde i uspehe, bio logičan sled okolnosti. Zbog činjenice da je Nikola veliki profesionalac u svom poslu, baš kao što se i mi trudimo da to budemo, kao i zbog činjenice da delimo veoma slične vrednosti, verujemo da je naše partnerstvo, u ovom projektu, savršen spoj“, izjavio je Igor Anić, predsednik Izvršnog odbora ProCredit banke u Srbiji.