Štednja

 

Uz pažljivo planiranje novčanih tokova možete da obezbedite mnogo bolju likvidnost, ali i dodatnu zaradu, a na raspolaganju Vam je nekoliko različitih modela štednje koji odgovaraju upravo malim i srednjim preduzećima.

Ukoliko Vaše poslovanje odlikuje česta promena iznosa slobodnih sredstava na računu, pozivamo Vas da razmotrite mogućnost štednje po viđenju u našoj banci.

Sa druge strane, ukoliko su Vaši prilivi stabilni, a investicije dobro isplanirane, ugovaranje oročene štednje je izuzetno povoljna mogućnost, budući da je kamatna stopa na ovu vrstu štednje veća u odnosu na štednju po viđenju. 

Depozitima svojih klijenata upravljamo krajnje odgovorno i investiramo u dalji razvoj malih i srednjih preduzeća, poljoprivrede i realizaciju ekološki opravdanih i energetski efikasnih projekata u Srbiji.  Naš kreditni portfolio je jedan od najkvalitetnijih na domaćem finansijskom tržištu, sa ubedljivo najmanjom stopom problematičnih kredita, što dodatno govori u prilog stabilnosti i sigurnosti Vaših depozita  u našoj banci.   

Ukoliko razmišljate o štednji, mislite na ProCredit banku. Slobodno nas kontaktirajte i informišite se o posebnim i povoljnim štednim ponudama za Vaš biznis.
 

Zakažite razgovor

sva polja označena sa "*" su obavezna

Obaveštenje o obradi i zaštiti podataka o ličnosti

Korišćenje internet prezentacije Banke je moguće bez ostavljanja podataka o ličnosti. U slučaju da želite da se detaljnije informišete, prijavite ili koristite poslovne usluge Banke, na određenim delovima internet prezentacije Banke, moguće je dobrovoljno uneti sopstvene podatke o ličnosti.

Banka prikuplja, obrađuje, čuva i štiti podatke o ličnosti, u svrhu pripreme, zaključenja i izvršenja ugovora, ili postupanja po zahtevima podnetih putem kontakt formi na sajtu u svemu saglasno uspostavljenim načelima i zahtevima važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, što je detaljno opisano kroz dokument “Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti ProCredit Bank” koji je dostupan na zvaničnoj internet prezentaciji Banke, na lokaciji, kao i u poslovnim prostorijama Banke.