Internet
Bankarstvo

Ulogujte se

Najbolja banka u agrobiznisu

Ponedeljak, 22.05.2017.

Stručni žiri Novosadskog sajma dodelio je ProCredit banci na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede priznanje za najbolju domaću banku u agrobiznisu, čime je samo još jednom potvrđena liderska pozicija koju ProCredit banka već godinama ima u finansiranju i podršci domaće poljoprivrede.

 
Trofej i priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ pripali su ProCredit banci zbog njenog dugogodišnjeg zalaganja i partnerstva sa izuzetno velikim brojem domaćih poljoprivrednika, kao i činjenice da je danas gotovo svaki drugi kredit koji koriste poljoprivredni proizvođači u Srbiji zapravo kredit koji je odobrila i isplatila ProCredit banka.
 
   
 
- Priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ je za nas u ProCredit banci izuzetno važno. Drago nam je što predstavnici Novosadskog sajma prepoznaju našu banku kao vodeću u saradnji sa domaćim poljoprivrednicima. U godinama koje slede, ProCredit banka će nastaviti još intenzivnije da podržava razvoj srpske poljoprivrede, na isti način na koji smo to radili i u prethodnom periodu. Naš ovogodišnji nastup na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu je bio izuzetno uspešan i sigurni samo da ćemo zajedno sa našim poslovnim partnerima uspeti da mnogim proizvođačima u Srbiji izađemo u susret i pomognemo da dodatno modernizuju svoju mehanizaciju i nastave sa unapređenjem svoje proizvodnje – naglasila je Ana Milić, direktor Sektora za privredu i poljoprivredu ProCredit banke.
 
   

nazad