Internet
Bankarstvo

Ulogujte se

Specijalna ponuda u Nedelji štednje - „FLEX ŠTEDNJA“

Četvrtak, 26.10.2017.

Povodom predstojeće Nedelje štednje, ProCredit banka ponudila je svim zainteresovanim štedišama svoju novu i na našem tržištu jedinstvenu „Flex štednju“, uz godišnju kamatu na evre do 1 odsto koja se pripisuje svakog meseca, kao i mogućnost da “ne zarobe“ svoja sredstva na određeni period, već da slobodno uplaćuju ili podižu novac kada god to oni požele.


- „Flex štednja“ je trenutno jedan od najatraktivnijih modela štednje na našem tržištu, koji je osmišljen tako da štedišama omogućimo upravo one pogodnosti za koje velika većina njih kaže da su im izuzetno važne. Tu je u prvom redu reč o poverenju i sigurnosti ProCredit banke kao jedine nemačke banke u Srbiji, a zatim i o velikoj fleksibilnosti, mogućnosti štediša da uz „Flex štednju“ svojim novcem upravljaju samostalno i da im sva sredstva budu dostupna u bilo kom momentu, bez ikakvih ograničenja ili gubitka kamate u slučaju prevremenog podizanja sredstava – istakla je Mirjana Mitrović, izvršni direktor ProCredit banke.


Po njenim rečima, „Flex štednja“ je model koja na odličan način kombinuje ključne prednosti klasične oročena štednje i štednje po viđenju. To znači da uz atraktivnu kamatnu stopu štedišama pruža i veliku slobodu u raspolaganju njihovim novcem. Ali, to nije sve. 


Ključna pogodnosti „FleX štednje“ je u tome što svojim korisnicima omogućava da na svoj račun dodaju i sa njega prebacuju sredstva uz pomoć elektronskog bankarstva ProCredit banke i to uz svega nekoliko klikova na mobilnom telefonu ili računaru. Isto tako, štediše koje se opredele za ovaj model štednje u ProCredit banci mogu u svakom momentu svoja devizna sredstva da podignu na eurskim bankomatima u okviru neke od Zona 24/7 ProCredit banke, koje su im non-stop na raspolaganju. 


Sve dodatne informacije o pogodnostima „Flex štednje“ dostupne su na internet strani http://www.procreditbank.rs/flex-stednja/.

 

nazad