Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme u saradnji sa Ministarstvom privrede

ProCredit banka je i ove godine učesnik u Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme u saradnji sa Ministarstvom privrede!

Prednost ovog programa je što imate mogućnost da ostvarite 25% bespovratnih sredstava od ukupne investicije, uz obavezno učešće od samo 5%. Ostatak investicije od 70% možete finansirati uz podršku ProCredit Banke. 
 
Odobrena sredstva možete iskoristiti za nabavku:
  1. Nove proizvodne opreme i/ili mašina
  2. Novih delova, specijalizovanih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara koja će se koristiti kako bi se stavile u pogon neiskorišćene mašine i oprema koje proizvode razmenjiva dobra.
 
Sredstva su ograničena, te je brzina u realizaciji ključna za ostvarenje ušteda od 25% vrednosti investicije koje Vam ovaj Program omogućava! Zato Vam je neophodan pouzdan partner koji ima iskustva u ovom Programu, koji odlično poznaje uslove Programa i ima profesionalne zaposlene koji će Vam biti značajna podrška prilikom realizacije Vaše investicije. 
 
ProCredit banka je pravi partner sa značajnim iskustvom u realizaciji navedenog programa, a u prilog tome najviše govore rezultati ostvareni tokom 2013. i 2015. godine u identičnim programima, kada je učešće ProCredit banke bilo preko 50% (2013.), odnosno blizu 40% (2015.) od svih realizovanih investicija na teritoriji cele Srbije. Upravo ovaj podatak dokazuje našu ekspertizu, jer svaki drugi preduzetnik u Srbiji je odabrao ProCredit banku za svog partnera u ovom programu.