Finansiranje energetski efikasnih rešenja

Za ProCredit banku, odgovornost počinje  kvalitetnim uslugama i pažljivom kreditnom analizom, ali se na tome i ne završava. Verujemo da se naša odgovornost proteže i na naše i Vaše zajedničko okruženje, koje treba da ostane na raspolaganju i generacijama koje slede.

Sve bаnkе kоје pripаdајu PrоCrеdit Grupi prate visоkе  stаndаrdе pо pitаnju uticајa svojih pоslоvnih aktivnosti nа živоtnu srеdinu. Ispunjavanje tih standarda počinje kroz internu edukaciju i informisanje zaposlenih, a nastavlja i kroz sve aktivnosti banke.

 
Ulaganje u unapređenje energetske efikasnosti donosi dvostruku uštedu – posebno povoljne uslove kreditiranja i trajno manju potrošnju energije.
 
Pošto uz unapređenu opremu, objekte, mašine ili procese dobijate značajnu konkurentsku prednost po povoljnoj ceni, krediti za unapređenje energetske efikasnosti posebno pogoduju razvoju poslovanja.
Stručni tim ProCredit banke, na osnovu metodologije konsultantske kuće IPC iz Frankfurta, vrši preciznu i na tržišnim parametrima zasnovanu analizu očekivanih efekata planiranih investicija. Na taj način, unapred ćete znati isplativost ulaganja – period povraćaja investicije i očekivane uštede. Uz smanjenu neizvesnost poslovanja, pružićete i lični doprinos očuvanju životne sredine.
 
 
ProCredit banka, zahvaljujući kreditnoj liniji Green for Growth Fund-a (GGF) i sredstvima iz sopstvenog potencijala, nastavlja sa intenzivnom podrškom projekata malih i srednjih preduzeća u sektoru unapređenja enegretske efikasnosti i ekološki održivih projekata.
ti.
 

Za više infomacija o mogućnostima finansiranja pogledajte Vodič GGF fonda i ProCredit banke za energetski efikasna rešenja

U ponudi izdvajamo: