Poštovani klijenti,

Obaveštavamo Vas da će od 2. oktobra naše ekspoziture:
 
 

- Trg Nikole Pašića 32b, Niš

- Modene 1, Novi Sad

- Kalenićeva 2, Beograd
 

raditi dvokratno i to:

od ponedeljka do petka
od 10-13h i 14-18h
.
 

Subota je neradan dan.
 

Vaša ProCredit banka

Internet
Bankarstvo

Ulogujte se

Press centar - Saopštenja za javnost

Kako razviti posao uz uštedu energije

Kako razviti posao uz uštedu energije

Sreda, 04.10.2017.

Kako štedeti energiju, smanjiti troškove, a razvijati poslovanje – bila je jedna od centralnih tema seminara koji je ProCredit banka organizovala danas u Novom Sadu u želji da domaćim privrednicima kroz konkretne primere pokaže koliki su benefiti investiranja u energetski efikasna (EE) rešenja, kao i koliko se takve investicije u Srbiji isplate.

Mala i srednja preduzeća u Srbiji očekuje novih 30 miliona evra

Mala i srednja preduzeća u Srbiji očekuje novih 30 miliona evra

Utorak, 19.09.2017.

ProCredit banka obezbedila je dodatnih 30 miliona evra za podršku malim i srednjim preduzećima u Srbiji i odobravanje povoljnih pozajmica koje će našim privrednicima omogućiti da mnogo jednostavnije nastave sa daljim investicijama u svoju proizvodnju i poslovanje. 

ProCredit Holding i ProCredit banka u Srbiji ostvarili snažan rast u prvoj polovini 2017. godine

ProCredit Holding i ProCredit banka u Srbiji ostvarili snažan rast u prvoj polovini 2017. godine

Četvrtak, 17.08.2017.

ProCredit Holding, kao matična kompanija ProCredit grupe i ujedno jedini akcionar ProCredit banke u Srbiji, ostvario je samo u prvih šest meseci ove godine rast svog kreditnog portfolija od 4,8 odsto, čime je ukupan iznos kredita koje klijenti ProCredit banaka imaju u otplati povećan na 3,8 milijardi evra.

 

Junkerov plan: 820 miliona EUR za MSP - EIF i ProCredit udvostručuju podršku za inovativne kompanije

Četvrtak, 20.07.2017.
Evropski investicioni fond (EIF) i ProCredit grupa obezbedili su dodatnih 450 miliona EUR za inovativna mala i srednja preduzeća (MSP), čime je ostvaren ukupan iznos od 820 miliona EUR za kompanije u jedanaest zemalja.
 
Finansijska podrška EIF-a sada je dostupna preko ProCredit banaka od Nemačke do Gruzije, i namenjena je kompanijama koje koriste nove tehnologije i stvaraju nove proizvode u jednoj od jedanaest zemalja u kojima je ova olakšica na raspolaganju (Nemačka, Albanija, Srbija, Republika Makedonija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Rumunija, Moldavija, Ukrajina i Gruzija). Do sada je kroz sporazume sa ProCredit bankama već podržano preko 1.000 inovativnih malih i srednjih preduzeća, a narednih godina će njihov broj biti još veći.  
Klijenti ProCredit banke prvi dobijaju  subvencionisane agro kredite u 2017. godini

Klijenti ProCredit banke prvi dobijaju subvencionisane agro kredite u 2017. godini

Sreda, 28.06.2017.

Zahtevi za dobijanje subvencionisanih agro kredita, koje je ProCredit banka u ime svojih klijenata uputila Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, pripremaju se za isplatu i to će biti prvi poljoprivredni krediti sa subvencijama koje će domaći proizvođači dobiti u 2017. godini.

Novih 30 miliona EUR za preduzeća u Srbiji

Novih 30 miliona EUR za preduzeća u Srbiji

Sreda, 07.06.2017.

Evropska investiciona banka (EIB) i ProCredit banka potpisali su danas u Frankfurtu ugovor o novoj kreditnoj liniji, vrednoj 30 miliona evra, koja će biti namenjena daljoj finansijskoj podršci malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Fleks štednja ProCredit banke – budite sami svoj bankar!

Fleks štednja ProCredit banke – budite sami svoj bankar!

Petak, 02.06.2017.

Nastavljajući sa daljom modernizacijom svog poslovanja i prateći potrebe korisnika finansijskih usluga za većom autonomijom i jednostavnošću u njihovom korišćenju, ProCredit banka je osmislila nov i na našem tržištu JEDINSTVEN MODEL ŠTEDNJE pod nazivom „FleX štednja“, koja svim štedišama omogućava samostalnost u upravljanju njihovim sredstvima, stalnu dostupnost novca i atraktivnu kamatnu stopu.

Najbolja banka u agrobiznisu

Najbolja banka u agrobiznisu

Ponedeljak, 22.05.2017.
Stručni žiri Novosadskog sajma dodelio je ProCredit banci na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede priznanje za najbolju domaću banku u agrobiznisu, čime je samo još jednom potvrđena liderska pozicija koju ProCredit banka već godinama ima u finansiranju i podršci domaće poljoprivrede.
 
Trofej i priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ pripali su ProCredit banci zbog njenog dugogodišnjeg zalaganja i partnerstva sa izuzetno velikim brojem domaćih poljoprivrednika, kao i činjenice da je danas gotovo svaki drugi kredit koji koriste poljoprivredni proizvođači u Srbiji zapravo kredit koji je odobrila i isplatila ProCredit banka.
Bespovratne pozajmice države preko ProCredit banke

Bespovratne pozajmice države preko ProCredit banke

Sreda, 05.04.2017.

 Ministarstvo privrede Republike Srbije izabralo je ProCredit banku za svog partnera u ovogodišnjem Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme, u okviru kog će država podržati domaće privrednike bespovratnim pozajmicama u iznosu od 567 miliona dinara.

 
25 miliona evra za preduzeća u Srbiji

25 miliona evra za preduzeća u Srbiji

Petak, 10.02.2017.

Evropski investicioni fond (EIF) i ProCredit grupa potpisali su novi ugovor o saradnji koji će malim i srednjim preduzećima u zemljama zapadnog Balkana omogućiti daleko jednostavniji i povoljniji pristup izvorima finansiranja. << < 1 2 3 4 > >>